lauantai 26. huhtikuuta 2014

Midhill downside

Laitoin tuossa jonkin aikaa sitten kauden himotuimmat postauksen. Näistä ravintoloista olen nyt päässyt käymään muutamassa: Midhill Burgerissa ja uudemman kerran Tres Bonesissa.

Midhilliin päädyimme eräs arki-ilta, ja saimme ehkä viimeisen vapaan pöydän. Kävimme siis Citykäytävän Midhillissä, alakerta oli tyhjä ja yläkerta tuoaten täynnä heti kuudelta. Mutta, kahdeksalta oli koko paikka oli tyhjä. Erikoista?

No siihen kokemukseen, aloitetaan kuvista.

Midhill soda, tosi hyvää mutta pirun kallis.

Sisustus oli juurikin sellainen mitä näki Lontoossa paljon. Vähän raffimpi mutta moderni.

Perusburgeri ja ranet.

Tryffeliranet oli hyvät, sitten kun oli saatu kuumat niiden jäähtyneiden tilalle :)

Perusburgeri close-up.

Emme olleet oikein tyytyväisiä. Kaupungin parhaiksi väitetyt burgerit tulivat pöytään haaleina (ei kuumina) ja tryffeliranskalaiset suorastaan kylminä. Ranet palautimme keittiöön, mutta emme jaksaneet enää tunnin odotuksen jälkeen odottaa uusia burgereita. Söimme, ja pihvi oli kuivaa ja kokonaisuus aika vaisu. Luin jostain, että Midhillissä pihvejä paistaa Michelin-tasoiset kokit?! Ei kyllä siltä vaikuta. Noh, valitettuamme kylmästä ruuasta saimme korvaukseksi valita mieluiset jälkkärit listalta. Tuloksena yksi Snicker's cousin, yksi Meringue mess ja yksi Minttu-suklaa shake. Kaikki olivat täydellisiä! Ei olisi uskonut että ravintola joka paistaa näin huonoja burgereita, tekee näin herkullisia jälkiruokia! Illan siis pelasti nämä jälkkärit: 

Meringue mess. Sairaan hyvä sotku!

Snicker's cousin. aahh!

Koko kolmikko kasassa ;)

Mutta, kaiken kaikkiaan en kyllä sanoisi hyväksi paikaksi vaikka jälkiruuat olivatkin herkullisia. Sekavaa palvelua, keskinkertaiset burgerit ja kylmiä ranskalaisia. Emme mene toista kertaa, harmi, koska odotukset oli kovat :(  Ei ole Lontoon Byronin voittanutta!

torstai 24. huhtikuuta 2014

Lasipalatsi: Helsingin helmi

Olen käynyt ravintola Lasipalatsissa muutaman kerran, ja aina olen tykännyt ruuasta todella paljon. Ei kikkailuita, suomalaista ruokaa laadukkaasti ja hyvä palvelu sekä loistava sijainti.

Vietimme muutama viikko sitten isoäitini 75-vuotis päiviä Lasipalatsin Helsinki-kabinetissa. Päivä oli täydellinen, ja mummi oli tyytyväinen. Ruoka oli hyvää ja runot ja laulut raikasivat!

Parsaa, skagen, mätiä.

Kuhaa Mannerheimin tapaan. Seuraksi mahtava Alsacen Riesling.

Härän sisäfile ja puikulaperunapyre.

Lakka Creme Brulee, isoäitini all time favorite.

Suosittelen! Erityisesti minulle on aiemmilta käynneiltä jäänyt mieleen poron sisäfile, joka on täällä NIIN hyvää. Muista myös Lasipalatsin blini- ja parsaviikot, jolloin saa syödä blinejä ja parsaa niin paljon kuin jaksaa; lisukkeita kuitenkin vain rajallinen määrä ;)

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kuinka hyvää Tres Bones!

Hui kun on taas kauan siitä kun viimeksi kirjoittelin. Kellossa tuntuu välillä olevan liian vähän tunteja, ja blogi jä auttamatta hunningolle. Mutta, kerronpa näitä vinkkejä sitten vähän jälkikäteen, niinkuin nyt Tres Bonesista.

Tres Bones on tullut todella tutuksi eräällä lounaalla, sekä illanviettopaikkana pikkutunneilla. Torstaisin Tres Bonesissa järjestetään myös after work; pikkuannoksia pikkurahalla, edullista viiniä 4€ lasi, ja vieläpä livemusiikkia.

Päädyin käymään Tres Bonesin after workilla aivan ex-tempore tuossa reilu viikko sitten, ja ai että kuinka kannatti! Huikeaa ruokaa, ja pikkubudjetilla. Aaah, taas, Tres Bones, huikea suoritus!

Kalalankku

Kalalankun ravut olivat erityisen kelpo suoritus :)

Purkissa "maksapasteijaa ja chorizoa", hassua mutta toimii! Vieressä huikean hyvä tartar.

No jos nyt jälkkäritkin sitten.

Viime torstaina esiintymässä oli Reino Nordin, ja tulossa varmasti huikeita nimiä. Talon viinit tosiaan 4€ lasi, pikkuannoksia noin 5-6€ kpl ja mikä parasta, ruoka on ihan mahtavaa. Suosittelen Tres Bonesin lankkuja, joista löytyy vähän kaikkea. Pocos after work joka torstai, lisäinfoa Tres Bonesin Facebookista. Nähdään siellä!

Katso lisää: www.facebook.com/TresBones