keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Borough Market - Lontoon paras ruokakojumesta

Tässä teille vinkki Lontoon parhaille ruokamarkinoille! Unohtakaa Notting Hill ja Camden, ruokahifistelijät suuntaavat nokkansa kohti Borough Marketia. Otan siellä lähes joka kerta Salted beef sandwichin samasta kojusta, jonka nimeä en kyllä muista. Noh, se on se ainoa josta saa salted beef sandwichejä. Liha on jotain niin taivaallista, että se sulaa suussa. Hintaa leivällä on n. 5 puntaa, mutta se on järkyttävän isokokoinen, riittää kahdelle. Minä kysyin viimeksi, saisinko millään vain puolikkaan kokoista, ja sekin onnistui n. 3 punnan hintaan. Vie hyvin nälän ja maistuu taivaalliselle. Ja yksinkertaista: hyvää "bloomer" -leipää, salted beeffiä omalta lihatilalta, suolakurkkua ja englantilaista sinappia. Taivaallista!


MMM! Paras leipä!

Borough Marketille oli nyt myös auennut pastarakastajan paikka, jonka nimeä en vain nyt muista. Ihania pasta-annoksia aidolla meiningillä. Annokset n. 10 puntaa, ja pastaa saa ostaa myös kotiin.


Borough Marketille on helppo löytää vaikka nopeallakin Lontoo visiitillä. Lue lisää tästä ruokahifistelijän taivaasta: http://boroughmarket.org.uk/.  Ja vinkki, lounasta saa muistaakseni to-pe, ja la paikka on aivan tupaten täynnä. Joten, suuntaa tänne lounasaikaan to-pe, niin vältyt pahimmalta ruuhkalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti